Binneninrichting

 

Binneninrichting

Sinds 1992 is Alfa Equipments actief in het inrichten van bedrijfsvoertuigen. De jarenlange expertise, kwaliteit en innovativiteit maken van Alfa Equipments een zeer vooraanstaande en betrouwbare partner voor de inrichting van uw voertuig.

Het 100% modulaire systeem is toepasbaar in elk type voertuig. Door de optimale benutting van de ruimte in het voertuig bespaart u tijd en geld. Zo is uw inrichting al terugverdient binnen het jaar. Bovendien professionaliseert u uw imago naar klanten en leveranciers. De modulaire systemen creëren niet alleen orde in uw bestelwagen,  ze zijn bovendien ook zeer veilig. Het systeem heeft de TUVcrash-test briljant doorstaan en voldoet volledig aan de richtlijn ECE R17.

De voordelen van een Alfa Equipments bedrijfswageninrichting:

+ Crash-test beproefd

+ Ergonomisch

+ Modulair systeem

+ Multi-functioneel

+ 30% plaatsbesparing

+ 4 jaar garantie

+ Service/After Sales

Ons modulaire systeem bestaat uit verschillende onderdelen zoals wielkasten, ladekasten met lades en koffers, opbergkasten, rekken met separatieschotten, rekken met pvc bakken, kasten voor onder de vloerplaat, langgoedbakken, diverse accessoires voor het opbergen van uw goederen.

Wielkasten voor extra opbergruimte rond het wiel van het voertuig of als onderbouw van de rekken. Wielkasten zijn verkrijgbaar met vast en openklapbare plinten, deuren en speciaal ontworpen
systemen voor het opbergen van alle gereedschapskoffers.

 

Ladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en dieptes. De lades zijn standaard voorzien van een rubber mat en twee verplaatsbare scheidingsvlakken. Optioneel kunnen de lades voorzien worden van uitneembare plastiek bakjes of een houten schrijfbord. Ladekasten kunnen zowel voorzien worden van lades als uitschuifbare plateaus voor koffers.

 

Metalen servicekoffers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De koffers zijn verkrijgbaar met
inlegbakjes of verdeelschotten. Ook gereedschapskoffers en stapelbare koffers behoren tot het gamma.

 

De rekken met tussenschotten hebben een trapeziumvorm waarvan de voorzijde verlaagt is zodat je meer toegang hebt tot de rekken. De achterzijde is verhoogt wat voorkomt dat gereedschappen en voorwerpen op de vloer vallen. De olie-resistente mat wordt standaard meegeleverd. Om gewicht te besparen zijn de tussenschotten vervaardigt uit aluminium. Het aantal tussenschotten dat gemonteerd kan worden varieert van 1 tot 12 afhankelijk van de lengte van de rek. Standaard leveren wij 1 tot 4  tussenschotten. De rekken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ze worden ook gebruikt als hoogste element op een rek. Veel rekken zijn ook beschikbaar met deur. De deuren kunnen makkelijk worden bijgeplaatst aan de rekken.

 

De rekken met pvc bakken kunnen voorzien worden van uitneembare plastiek bakken. De bakken kunnen gebruikt worden in de rek of kunnen meegenomen worden indien nodig. Ze zijn de ideale oplossing voor het opbergen van fittingen, hardware items en reserve onderdelen. De standaard pvc bakken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende types. Ze kunnen voorzien worden van een tussenschot.

 

Om te voldoen aan de vraag van onze meest veeleisende klanten hebben we een nieuwe lijn van Multibox ladekasten met pvc uitneembare lades ontwikkeld, om kleine en middelgrote materialen op te bergen.
De lades met een diepte van 216 mm of 260 mm zijn van doorschijnende kunststof.  Dit laat de gebruiker toe onmiddellijk de inhoud van de lades te zien.

 

Rekken met transparante boxen zijn de ideale manier om materiaal op te bergen, omdat ze het mogelijk maken om de inhoud te zien zonder de boxen te openen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende modellen van 16 en 24cm hoog. De grootste bakken zijn voorzien van een aluminium tussenschot. Ze kunnen ook gemonteerd worden aan de zijkant van de rekken.

 

Een makkelijk en snel systeem voor koffers op te bergen.  De leggers zijn voorzien van een mechanisme dat makkelijk kan aangepast worden aan de afmetingen van de koffer. Het is mogelijk zowel servicekoffers van Alfa als andere koffers uit plastiek of metaal op te bergen.  Het kan niet makkelijker te gebruiken zijn: schuif de koffer in positie en je bent klaar.

 

Een nieuw model van leggers zonder opkant staat het makkelijk opbergen en transporteren van grote dozen, boxen, kasten en veel meer toe. Elke legger kan gemonteerd worden op verschillende hoogtes en kan voorzien worden van een deur met scharnieren. Het is makkelijk en zeer praktisch en een grote help in het ordenen van je ingericht voertuig.

 

Opbergkasten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De kasten zijn voorzien van een dubbel deur om het volume te verkleinen wanneer de deuren geopend zijn. Hierdoor blijft er meer plaats vrij in de laadruimte van het voertuig. De deuren zijn voorzien van een dubbel sluit mechanisme. De voertuigkasten kunnen voorzien worden van optionele leggers. Een kleerhanger is ook verkrijgbaar voor de hogere kasten.

 

Handig en veilige kast voor laptop en printer. De legger wordt automatisch geblokkeerd wanneer de kast is gesloten. Verkrijgbaar in 322 mm en 483 mm hoogte.

 

De gootrekken zijn eindelementen met een deur. Ze zijn verkrijgbaar in lengtes van 1.014 mm tot 4.056 mm. Ze worden geleverd zonder rubber mat en tussenschotten. Ideaal voor het opbergen van buizen en andere lange items.

 

Verschillende modellen van bankschroeven zijn beschikbaar. Uittrekbare of kantelbare bankschroefhouders zodat u van buiten het voertuig kunt werken. Een andere mogelijkheid is de vaste werkbank in het voertuig. De werkbanken zijn voorzien van multiplex werkblad met een dikte van 27 mm.

 

Ladekasten onder de vloerplaat zijn ideaal voor kleinere voertuigen. U beschikt over een grote opbergruimte door de ruime afmetingen van de lades. De ruimte bovenop de kasten blijft beschikbaar voor het vervoeren van een europallet of andere goederen. Dit systeem beschermt u ook tegen diefstal.
Doordat u goederen in de kasten zijn opgeborgen, zijn ze niet zichtbaar voor dieven.

 

Opbergkasten en sledes voor pick ups. De opbergkasten schuiven uit op geleiders. Ze zijn voorzien van een slot zodat de materialen veilig kunnen worden opgeborgen. De bovenzijde van de kasten wordt voorzien van een aluminium antislip plaat. Aan de achterzijde van de lades is nog een ruimte voorzien voor het opbergen van gereedschapskoffers en andere grote materialen. Ook uittrekbare sledes behoren tot de mogelijkheden voor pick ups.

 

Diverse accessoires voor ladingzekering zoals spanriemen, telescopische stangen, zowel als accessoires voor het opbergen van diverse goederen, accessoires voor hygiëne en verschillende verlichting zijn verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!