Ergorack en Ladderrack

Welkom in de wereld van unieke ergonomische dakdragers!

Met zijn lichte aluminiumconstructie gebruikt ErgoRack en Ladderrack slechts 35% van de toegestane daklast van de bestelwagen. Het gepatenteerde design wordt bediend vanaf de grond met een ergonomische hendel. Met deze ladderliften kan de ladder gemakkelijk op het dak geladen/gelost worden ongeacht de hoogte van het voertuig.

Voordelen van het ErgoRack-systeem

ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven uw schouders moet tillen of op het dak moet klimmen.

Ladders (max. 55kg) worden met Auto Clamp automatisch op het dak vergrendeld.

ErgoRack in verschillende varianten – naargelang van de behoeften en het voertuigtype – spaart tijd en geld en staat garant voor veiligheid.

ErgoRack Rotation-specificaties

ErgoRack wordt gemonteerd in de dakgoot of op bestaande bevestigingspunten, met of zonder bijkomende montagerails, die extra schokken kunnen opvangen. Ideaal voor een wagenpark.

De hydraulische cilinder dempt de beweging van de ladderlift voor een zachte werking.

Dankzij het gepatenteerde Auto Clamp-systeem wordt de ladder vergrendeld met één enkele beweging en zonder extra bevestigingsriemen.

Voor uitschuif- en platformladders worden de beugels aangepast aan de afmetingen van de ladder.

Een hangslot beveiligt de ladders tegen diefstal.

 

 

Ladderrack

De hydraulische ladderdragers garanderen het makkelijk en veilig laden van ladders op hoge voertuigen. Door het gebruik van de ladderdrager moet u uw ladder niet langer ophijsen en dient u niet op uw voertuig te klimmen.

 

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!