Glasrestelen

Externe glasrestelen

Glas is zwaar en kwetsbaar en daarom is het vervoer van glas niet voor de hand liggend. Om op een veilige manier glas te vervoeren met uw bedrijfswagen hebt u nood aan een constructie die stabiliteit garandeert en die toelaat om glasplaten snel en handig te laden en lossen.

Bestelwagens uitgerust met een glasrasteel of glasdrager zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoer van ruiten.

De glasrastelen worden in evenwicht op de bestelwagen gemonteerd zodat zware glasplaten ook kunnen vervoerd worden. Dit product is de ideale oplossing voor alle zijdelings transport van plaatwerk, glas of ramen.

 


Geanodiseerd aluminium in combinatie met RVS zorgen voor de duurzaamheid. De glasrastelen zijn getest volgens verschillende Europese EN normen. Bevestiging aan de wagen zonder boren in de wagen. Het glasresteel kan, indien nodig, vlot gedemonteerd en terug gemonteerd worden. Bevestiging door de zijkant van de wagen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Deze constructie wordt voor elke type voertuig standaard gemaakt, maar heel vaak komt er maatwerk bij kijken volgens specifieke noden van de klant.

Standaard worden 2 klemstokken voorzien om het de lading op zijn plaats te houden.

Verschillende opties zoals bijvoorbeeld een ingewerkte ladder, extra horizontale of verticale steunen, … kunnen op uw vraag toegevoegd worden.

 

 

Interne Glasrestelen

Voor glasvervoer binnenin de bestelwagen hebben wij een constructie die op maat van het voertuig gemaakt wordt. De glasdrager kan zowel aan de linkerkant, als aan de rechterkant, of beide kanten, geïnstalleerd worden.

Glasrestelen worden in samenspraak met de klant gemaakt en zijn op maat verkrijgbaar met open leggers, leggers met tussenschotten, leggers met bakken.

Glasresteel zijn verkrijgbaar met telescopische klemstokken tussen de vloer en het dak van de bestelwagen of met speciaal ontworpen klemstokken met spanriemen. De rails voor de bevestigingen
worden verwerkt in de houten vloerplaat van de bestelwagen.

 

 

Glasrestelen zijn ook verkrijgbaar met inklapbare steunen. De rubberinleg absorbeert de schokken tijdens het transport. De steunen zijn inklapbaar zodat er terug meer vloeroppervlak kan vrijgemaakt worden wanneer het resteel niet gebruikt wordt. Bovendien zijn alle versies beschikbaar met of zonder klemstokken om het glas op zijn plaats te houden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!