Dakdragers en Imperialen

Aluminim dakdragers

Basislastdragers zijn ideaal voor het vervoer van een lading die niet past in het voertuig wegens te lang, te hoog of te breed. Het zijn ware allesdragers, tenminste als de lading niet te zwaar wordt. Bovendien zijn lastdragers speciaal ontworpen voor occasioneel gebruik, daarom zijn ze licht, stevig en snel te monteren of te verwijderen.

Wij werken enkel met hoogwaardige materialen zoals geanodiseerd aluminium en RVS. Onze lastdragers voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen en gaan bij een goed en normaal gebruik een autoleven lang mee. Door het gebruik van aluminium profielen hebben de lastdragers een laag eigen gewicht, wat het hanteren ervan makkelijker maakt.

Dakdragers zijn leverbaar met verschillende accessoires zoals verstelbare ladderstoppen,
sjorogen, rubber profiel ter bescherming van de goederen, vaste ladingstoppen.

 

Aluminium imperialen

Aluminium imperialen voor het veilig én snel opbergen van ladders en lange stukken.
Functie?

– U wil geen tijd verspillen en uw ladders snel kunnen opbergen.

– Onderweg, in het verkeer wil u verzekerd zijn van een veilige opberging.

– De binnenruimte van uw bedrijfswagen benut u optimaal voor alle andere uitrusting.

– Bij een interventie kan u zonder hindernis, onmiddelijk aan de ladders.

Aluminium imperialen zijn standaard uitgerust met een ladderrol en spoiler. Door de airodynamisch gevormde profielen ontstaan er geen rijgeluiden in tegenstelling tot veel andere imperialen.Imperialen zijn leverbaar met gesloten zijkanten of open zijkanten.

 

 

Inox imperialen

Het rvs imperiaal wordt pasklaar ontworpen voor elk type bedrijfsauto. De zijkanten van het imperiaal hebben een open frame, op die manier is de lading maximaal toegankelijk en is het vastmaken van de lading eenvoudig uit te voeren. Alle profielen zijn van rond buismateriaal gemaakt, niet alleen mooi om te zien maar ook ideaal bij het vastsjorren van de lading.

Het inox imperiaal speciaal ontworpen voor de zware dagelijkse praktijk. Volledig gelast en standaard voorzien van een ladderrol aan de achterzijde. Elk imperiaal is bovendien standaard voorzien van een innovatieve ‘geluidswikkel’. Hierdoor wordt hinderlijke ruis tot een minimum beperkt.

 

Ladder op achterdeuren

Door de ladder heeft u makkelijk toegang tot uw ladders op uw voertuig. De vaste ladder op de achterdeuren kan bevestigd worden op de achterdeur of op de scharnieren. De ladders zijn
leverbaar in aluminium en inox. Met behulp van de laadrol achter op de imperiaal rolt u de
ladders en goederen probleemloos op de imperiaal.

 

De telescopische ladder geeft een makkelijke toegang tot de zijkant van uw bagagerek om
er efficiënt de te transporteren goederen te bevestigen. Doordat de ladder telescopisch
inschuift kan hij compact in de bestelwagen opgeborgen worden. De ladder is verkrijgbaar
in verschillende lengtes.

 

Loopplaten

Imperialen kunnen worden uitgerust met een aluminium getraande loopplaat. De loopplaten zijn 30cm breed over de volledige lengte van de imperiaal.

 

Buizenkokers

Buizenkokers zijn verkrijgbaar in 2, 3, 4, 5 en 6 meter lang.  Afmetingen 110 x 160 mm of 160 x 160 mm. Aan beide zijden afsluitbaar. Ze worden met een beugel op  of naast de dwarsligger gemonteerd. Ideaal voor het vervoeren van buizen en lange stukken.

 

Zwaailichthouder

Zwaailichthouders kunnen op de imperiaal worden gemonteerd. Werkt u op plekken met een verhoogd risico? Zorg dan dat u goed zichtbaar bent. Alfa Equipments heeft montagesteunen voor nagenoeg elk type zwaailicht. Onze zwaailichthouders zijn zowel los opzetbaar als vast gemonteerd verkrijgbaar.

 

Sjorogen

De aluminium imperialen kunnen voorzien worden van sjorogen voor het makkelijk vastmaken
van ladders en goederen op de imperialen.

 

Ladderklemmen

De ladderklem (SafeClamp) is een sterk, snel en professioneel systeem voor het vastklemmen van uw ladders. Met het geïntegreerde slot is het de oplossing tegen diefstal.

Het mechanisme en de haak van de ladderklem zijn gemaakt van roestvrijstaal en beschikken over een innovatieve klemmethode. Op deze manier kan de ladder in één simpele beweging worden vastgezet op een imperiaal of dakdrager.

 

 

 

 

 

 

 

 

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!