Side & Bullbars

Side bars

RVS sidebars, ongeëvenaard schokbestendig én esthetisch.

Gebouwd voor de zware dagelijkse praktijk

RVS sidebars van Alfa bieden ongeëvenaarde bescherming tegen aanrijd- en beladingschades. Uniek is de robuuste ophanging via een subframe onder de auto: uw garantie voor maximale schokbestendigheid.
Maatwerkdesign voor elk merk en type bedrijfswagen

De sidebars zijn op maat ontworpen voor elk type bedrijfswagen. Ze sluiten naadloos aan op de dorpellijn. Voor een nog fraaier totaalplaatje hebben ze dezelfde montagehoogte als de eveneens leverbare rear- en cornerbars.

RVS, door- en door duurzaam

Nooit meer roest, nooit meer krassen en andere slijtageschade.Met Alfa RVS sidebars monteert u een hoogwaardig, absoluut corrosiebestendig topproduct.

Leverbaar in mat of hoogglans. Eventueel ook met opstaptrede.

 

Rear Bars

RVS rearbars, ultieme bescherming én verfraaiing

Maatwerkdesign voor elk merk en type bedrijfswagen
De rearbars zijn leverbaar in drie uitvoeringen: bumperbreed, met doorgetrokken bochten en als cornerbar. Al onze rearbars zijn op maat ontworpen voor elk type bedrijfswagen. Ze sluiten naadloos aan op de bumper- en achterspatbordlijn. Voor een nog fraaier totaalplaatje hebben ze dezelfde montagehoogte als de eveneens leverbare sidebars.

 

Pushbars

De pushbar geeft u voertuig een stoerdere uitstraling. De pushbars zijn speciaal ontworpen voor elk merk en type bedrijfswagen. Ze worden geleverd in hoogglans of mat materiaal.

 

 

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!