Laadkranen en Laadplateaus

Laadkranen

De serie Swing Lift kranen begint met capaciteiten van 100 kg en op maat gemaakte kraanarmlengtes voor kleine karretjes en gaat tot modellen met meer dan vier meter reikwijdte en capaciteiten van meer dan 2000 kg. Hoewel de kranen zeer compleet zijn uitgevoerd, kunt u altijd nog extra keuzes maken uit onze uitgebreide optielijsten – handmatig of hydraulisch zwenken, volledig draadloze afstandsbediening, langere pilaar of andere lengte kabels, hydraulische- of elektrische lieren.

De Swing Lift kranen zijn speciaal geschikt voor pick-ups, voertuigen met open laadbak, diepladers of bestelwagens en zorgen voor een betrouwbaar hulpmiddel met een bewezen duurzaamheid.

De nieuwe Grid Lift voor het liften van putdeksels is speciaal geschikt voor het veilig en efficiënt schoonmaken van putten en goten langs de weg.

 

 


Laadplateaus

Een uitgebreide serie laadplateaus met capaciteiten van 250 kg tot 500 kg. De speciaal aangepaste Load Lift uit deze serie wordt gebruikt door de postorder bedrijven voor het laden en lossen van postcontainers; de Side Lift wordt door lokale overheden en bijvoorbeeld bandenfabrikanten gebruikt voor afleveringen langs de weg; de enkel- en meervoudige Step Lift vervangt de treeplanken bij de achterinstap en past in de meeste bestelwagens, terwijl de Easyloader Tail Lift voor een pick-up een capaciteit heeft van maar liefst 500 kg.

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!